getContentType() ?>" /> The Coffee Shop Titulescu Automate-Tchibo

The Coffee Shop Titulescu

Echipa Tchibo-Coffee.com va invita la o cafea buna la THE COFFEE SHOP Titulescu. Asa cum v-am obisnuit, avem o gama larga de cafele din care puteti alege, fie ca o vreti mai aromata sau pur si simplu vreti sa va bucurati de gustul intens al unui espresso, preparate de barista nostri profesionisti. Brazilia, Rwanda, Columbia sau Burundi, tari cu traditie in cultivarea cafelei, toate le veti intalni aici.
Va vom incanta desigur cu prajiturile noastre 100% naturale cu ciocolata de la Cacao Barry, create special pentru a fi savurate alaturi de un espresso sau cappuccino. In plus, aveti la dispozitie o selectie de ceaiuri de calitate spuerioara, care te vor incanta.

Conceptul The Coffee Shop este caracterizat de 4 zone adresate diferitelor tipuri ce consumatori:
- Classic Coffee Bar – aici puteti alege o gama variata de peste 35 de bauturi pe baza de cafea;
- Coffee & Tea Shop – peste 150 de produse cafea boabe, macinata, instant si ceaiuri cat si posibilitatea de a cumpara cafea vrac de orgine boabe sau macinata de la minim 30 grame;
- Espressoare si accesorii cafea – gama variata de echipamente: Ascaso, Mahlkoenig, Jura, Petra, La Pavoni, Elektra;
- Zona pentru profesionisti – espresoare si echipemente pentru servirea cafelei in HoReCa sau Office. Suntem flexibili si putem oferi echipamentele in comodat, in chirie sau vanzare in rate.
Spatiul interior a fost creat pentru a va simti intr-un paradis al cafelei fie ca vorbim de origini selectionate, bio, espressoare de cafea, rasnite sau accesorii, iar terasa este locul perfect pentru intalnirile cu prietenii.

Cu aroma de cafea,
Echipa The Coffee Shop

Programul de functionare:

Luni - Vineri: 07:30 - 19:30;

Sambata - Duminica: 08:00 - 18:00;

Adresa: Soseaua Nicolae Titulescu nr. 1 , Sector 1, Bucuresti;

Contact: titulescu@caffea.ro ; 0770 429 765;