getContentType() ?>" /> Matthew Algie - Cafea boabe - Cafea Tchibo-Coffee.com

Matthew Algie

Matthew Algie

Matthew Algie a fost lansat in 1864 de catre fondatorul sau omonim si este principalul furnizor de cafea prajita independent din Marea Britanie si Irlanda.
Matthew Algie a prajit primele boabe de espresso Fairtrade in 1997. Astazi, in jur de 90% din cafea verde Matthew Algie cumparata este Fairtrade si contribuie pentru lantul sau de aprovizionare cu trei certificate.
Matthew Algie furnizeaza cafea pentru unii dintre cei mai mari retaileri si unele dintre cele mai mari lanturi hoteliere, inclusiv Marks & Spencer Cafe, Cafe Sainsbury sau Gleneagles Hotel.
Matthew Algie, UKS lider independent de cafea prajita, a fost achizitionata de familia de origine germana Tchibo. Aceasta achizitie a fost salutata de catre ambele parti cu entuziasm. Pentru Tchibo, acordul ilustreaza dorinta de a se dezvolta in continuare pe piata de cafea din Marea Britanie.
Conducerea Tchibo s-a aratat recunoscatoare pentru multiplele beneficii pe care Matthew Algie le-a lasat drept "mostenire": dedicare, tranzactionare etica, tripla acreditare, partea de operatiuni si suport tehnic pentru clienti.

2 Produs(e)

2 Produs(e)

Show More Products