getContentType() ?>" /> Despre noi Tchibo-Coffee.com

Despre noi

www.tchibo-coffee.com este noul shop online al companiei Tchibo Coffee Service SRL

Alaturi de clientii si partenerii nostrii am reusit sa realizam o poveste de succes. Totul a inceput in 2007 iar de atunci am lansat in Romania in premiera 2 concepte de succes: Tchibo To Go si The Coffee Shop.

Solutia Tchibo To Go a fost lansata in 2008 si propune clientilor si iubitorilor de cafea un produs de calitate la un pret corect. Fie ca vorbim de espresso, cappuccino, latte machiatto sau americano clientii se bucura de calitatea si prospetimea cafelei din cele mai bune boabe de cafea Arabica. 

Am revolutionat piata cafelei aducand bucurie printre bautorii de cafea. 

Incepand cu Noiembrie 2014 am lansat Tchibo To Go si in Bulgaria printr-un parteneriat de exclusivitate cu Tchibo Coffee Service GmbH.

Vom continua sa inovam pentru a va oferi o cafea de calitate prin intermediul espressoarelor noastre automate table top, vending sau profesionale. Echipa noastra de vanzari sau colegii de la service va stau la dispozitie cu toate informatiile necesare.

 

Al doilea concept lansat in 2012 este The Coffee Shop.

Nu este un copy paste sau franciza, este 100% produs romanesc, incununarea a peste 10 ani de experienta in cafea. Oferim clientior cea mai diversificata gama de cafea din Romania, cu posibilitatea de a servi peste 35 specialitati din cafea. Clientii pot alege: servirea la bar din mai multe tipuri de cafea ( Perle Noire 100% Arabica, Pure Origins Massaya, Pure Origins Columbia, Costa Rica Tarazu), achizitia pentru acasa din peste 100 tipuri de cafea (boabe, macinata sau instant) sau savurarea unei prajituri cu ciocolata belgiana de la Cacao Barry (fara aditivi, conservanti si alte prafuri).

Echipa noastra este formata din iubitori ai cafelei, entuziasti si dornici sa vina cu cele mai bune solutii pentru cererile clientilor si partenerilor nostri.

Principalul obiectiv este sa oferim o cafea de calitate indiferent de tipul de consum: office, retail, HoReCa, proximitate, healthcare. Avem cele mai bune solutii. Suntem importatorii exclusivi in Romania pentru: Rhea Vendors, Ascaso, Sielaff, Elektra, La Pavoni, Concept Art, Mahlkoenig, Expobar, Coffee Queen, Tchibo Vista. Astfel va oferim calitate si preturi competitive.

Vom continua sa inovam pentru a va oferi nu doar o cafea, ci cea mai buna cafea!

Alegeti solutiile noastre si secretele cafelei si ale espressoarelor de cafea vor fi dezvaluite. Profesionistii nostri va vor calauzi catre cea mai buna oferta tinand cont de nevoile dumneavoastra.