getContentType() ?>" /> Termeni si conditii Tchibo-Coffee.com

Termeni si conditii

Compania care administreaza site-ul www.tchibo-coffee.com, denumit in continuare Tchibo Coffee Service SRL, este Tchibo Coffee Service SRL inregistrata cu Nr. Inreg. Reg. Comertului: J23/3317/04.08.2020 CUI/CIF: RO 22221282, Adresa: Ilfov, Jilava, Str. Piersicilor, Nr. 91. Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Tchibo Coffee Service SRL isi rezerva dreptul de a modifica aceste prevederi fara nici o notificare, recomandand astfel citirea cu atentie a celor prevazute in Termeni si conditii.

1. Produsele comercializate de catre Tchibo Coffee Service SRL prin intermediul site-ului www.tchibo-coffee.com sunt destinate vanzarii online in România, iar contractul de vanzare-cumparare se considera valabil incheiat si este de executare imediata pentru vanzator prin acceptarea termenelor contractuale de catre cumparator.

2. Viciile existente la predare trebuie indicate la livrare, respectiv la aparitia acestora. In oricare dintre cele doua cazuri, cumparatorul are posibilitatea de a cere remedierea sau schimbarea bunului, daca acest lucru nu este imposibil sau nu atrage eforturi disproportionate din partea vanzatorului. Sunt aplicabile dispozitiile privitoare la protectia consumatorului.

3. Vanzatorul nu raspunde pentru prejudicii de nici un fel care au fost cauzate din culpa usoara a acestuia sau a unei persoane pentru care raspunde. Aceasta regula se aplica mai ales la prejudicii indirecte.

4. Vanzatorul isi rezerva dreptul de proprietate exclusiv si nelimitat asupra produselor livrate pana la momentul efectuarii integrale a platii produsului.

5. Vanzatorul este indreptatit sa ceara rezolutiunea contractului, fara punere in intarziere, respectiv fara interventia instantei judecatoresti in caz de insolventa a cumparatorului si cu respectarea rezervei privind dreptul de proprietate. Ulterior, vanzatorul are dreptul de a solicita restituirea bunurilor. In cadrul procedurii falimentului pot fi invocate pretentii suplimentare legate de o remuneratie pentru folosinta sau alte pretentii.

6. Dat fiind rezerva dreptului de proprietate, vanzatorul este indreptatit sa solicite rezolutiunea contractului fara a fi nevoie de interventia instantelor judecatoresti in cazul neexecutarii obligatiei de plata de catre comparator si dupa punerea lui in intarziere. Aceasta regula se aplica si in cazul neexecutarii partiale a obligatiei de plata. Notificarea contine o somare expresa in sensul rezolutionarii contractului. In acest caz cumparatorul va restitui imediat obiectul contractului si vanzatorul are dreptul de a revendica daune-interese (remuneratie pentru folosinta, uzura, deteriorare, cheltuieli de transport, etc.), precum si toate celelalte cheltuieli legate de repunerea in situatia anterioara (prejudiciu ca urmare a neexecutarii obligatiei potrivit dispozitiilor privitoare la recuperarea prejudiciului). Dreptul vanzatorului de a mentine aplicabilitatea contractului si de a invoca la un moment ulterior rezolutiunea contractului ramane neatins.


Preturi si conditii produse

7. Exista o posibilitate, redusa de altfel, ca anumite produse sa prezinte un pret eronat datorita aplicatiei informatice. Ca urmare, pretul final este cel confirmat telefonic/ prin e-mail , acceptat de catre client in urma discutiei cu reprezentantii Tchibo Coffee Service SRL. Daca diferenta de pret este in defavoarea clientului, acesta are dreptul de a solicita livrarea produsului la pretul afisat pe site, iar Tchibo Coffee Service SRL va incerca sa raspunda solicitarilor in masura in care acest lucru este posibil. Daca diferenta va fi in favoarea clientului, acesta poate solicita in scris (pe e-mail sau fax) returnarea diferentei in termen de 30 zile de la data primirii produsului.

8. Tchibo Coffee Service SRL nu garanteaza in nici un fel functionarea www.tchibo-coffee.com, informatia continuta, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, a produselor , etc. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc, singura derogare reprezentand obligatia Tchibo Coffee Service SRL de a acorda clientilor sai dreptul de denuntare unilaterala a contractului conform legislatiei in vigoare. Imaginile produselor prezentate pe site sunt cu titlu de exemplu, existand posibilitatea ca produsele livrate sa difere de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.)

9. Continutul Tchibo Coffee Service SRL (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit si in colaborare cu reprezentantii diversilor producatori in Romania. Din acest motiv, Tchibo Coffee Service SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si specificatiile produselor afisate pe Tchibo Coffee Service SRL, acestea fiind puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci, sau de catre importatorii agreati de acestia. Tchibo Coffee Service SRL si partenerii sai isi rezerva dreptul de a modifica specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila.

Toate drepturile de autor asupra site-ului prezent la adresa www.tchibo-coffee.com, inclusiv continutul original, design-ul, look & feel-ul acestuia si bazele de date, sunt protejate de legea româna privind drepturile de autor si drepturile conexe si apartin Tchibo Coffee Service SRL. Prezentul contract nu reprezinta un contract de licentiere sau utilizare a acestor opere pentru FURNIZOR. Pentru orice probleme legate de drepturile de autor prinvind continutul www.espressodepo.ro, ne puteti trimite o comunicare la adresa de mail office@automate-tchibo.ro.

10. In cazul incalcarii obligatiilor sale contractuale, cumparatorul se obliga la plata tuturor costurilor ocazionate inainte de faza din fata instantei de somatii / notificari si recuperari.

11. In cazul modificarii adresei de livrare, cumparatorul este obligat sa comunice vanzatorului noua adresa de livrare intr-un termen care sa permita inregistrarea noii adrese si redirectionarea produselor. In caz contrar costurile ocazionate de gasirea noii adrese de livrare si/ sau stocarea temporara pana la livrare vor fi suportate de catre cumparator.

12. In cazul in care se observa imediat dupa incheierea contractului greseli evidente de tipar, de calcul sau de inregistrare, se poate trece la rectificarea, respectiv adaptarea acestora conform cu realitatea si de comun acord cu cumparatorul.

13. Instanta competenta este instanta judecatoreasca competenta teritorial din Bucuresti, Romania.


Termene si garantii

14. Produsele comercializate Partner Coffe Services beneficiaza, in baza facturii fiscale, de un termen de garantie de 12 luni, calculat de la data cumpararii.


15. Pentru toate celelalte produse comercializate de societate, perioada de garantie este cea mentionata in certificatele de garantie eliberate la vanzare.

16. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Tchibo Coffee Service SRL catre orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de catre Tchibo Coffee Service SRL de la clientul respectiv.

17. Pentru toate produsele care necesita montaj si/sau pentru care s-a comandat montaj, garantia se acorda exclusiv in cazul montarii de catre agentii economici autorizati.